dilluns, 10 de maig del 2010

Olha que cosa mais linda, mais cheia de graça

L’Eurocopa m’importa ben poc, però he decidit sumar-me a la campanya encetada per El Intermedio i donar suport a la selecció portuguesa, que ja ha guanyat el primer partit disputat: contra Turquia, i dos a zero.

Este acte tan antipatriota no és perquè els jugadors portuguesos siguen més guapos que els de la Confederació Ibèrica de Nacions (fet que per ell mateix ja té prou entitat) o perquè el verd combina millor amb el roig que no pas el groc, sinó perquè mai de la vida podria donar suport a una selecció encapçalada per un homínid com Luis Aragonés i que compta amb jugadors com Albiol, que divendres declarava al diari
Público:

P: ¿Qué libro llevas en la maleta?
R: Ninguno. No he leído
ningún libro.

En un país en el qual els jugadors de futbol són referents per a una gran quantitat de joves... tant costaria donar una mica d’exemple?

Sóc conscient, però, que és molt probable que Cristiano Ronaldo tampoc haja llegit mai un llibre, però qui es pot resistir a eixa barreja perfecta de
macarra de barrio i bakala malote?

Jo no.


2008



dimecres, 5 de maig del 2010

Dilluns i bon dia

Este cap de setmana vaig decidir sincronitzar la meua vida amb la crisi del PP, i optar per una calma tensa.

Calma, perquè entre els plans comptava amb un acte polític i amb un cap de setmana de platja, de sol i de relax.

Tensa, perquè a l’acte polític vaig tindre una forta discussió en públic amb un regidor i la seua amant (!) per uns articles publicats al meu blog polític que no els havien fet gens de gràcia i perquè el mal oratge m’impedí, de manera totalment injusta, prendre tot el sol que volia.

- Compte amb el sol -m’advertí un amic quan marxava.
- Mira: preferisc un melanoma que este color de pell tan apagat que fa riure a la piscina.

Però ni un melanoma ni un to apagat, ja que he tornat després d’un cap de setmana de vi, d’unes poques hores de sol i de moltes de sofà, de peus descalços i, sobretot, de bona companyia.

Això sí, el cap de setmana que ve no hi tindrà res a veure, excepte per la bona companyia.


2008

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails