dilluns, 30 de juny del 2008

/chimotei o la integració


Si he de triar, em quede amb els integrats. Són més fàcils de comprendre i el seu comportament resulta molt més insuls. Un integrat mai teoritza, mai elabora una concatenació d'idees per obtindre conseqüències; ell simplement actua i es desenvolupa en un medi que considera propici per al seu creixement personal.

Un integrat considera tot allò que és capaç d'entendre com CULTURA, sense adonar-se que valora imbecil·litats. Les seues referències culturals estan estretament lligades als productes derivats dels mass media i dels concursos de la televisió.

Però més fàcil que explicar què és un element integrat, segons Umberto Eco, és posar-ne un exemple: /chimotei.

Este personatge fa setmanes que em té meravellat. Representa totes les qualitats d'un integrat i, a més a més, en fa gala. El seu fotolog és l'exemple perfecte del que Eco definiria com un element integrat pur. Si repasseu les últimes imatges i els últims textos de /chimotei vos adonareu fàcilment del que vull explicar:

30/03/2006 "Tambien me he dado cuenta que sin abrir messenger no me acuesto tan tarde (leo harry Potter) o llego antes a la piscina o no hay malentendidos con amigos..."

29/03/2006 "Funny how es una canción de Rachel Stevens en la que se dice que uno sabe cuando una relación no funciona."

27/03/2006 "Que me parece triste estar insistiendo de tirar fotos y luego nadie sea capaz de hacerme alguna a mi e incluso tenga que utilizar mi mano para hacermela YO solo" Este text és imprescindible per entendre el món dels integrats!

25/03/2006 "Aquí está Gisela haciendo de Gisela en "El Diluvio que viene" y es que en lugar de adaptarse a su personaje, simplemente hace de ella misma" Gisela, exconcursant d’Operación Triunfo, com a referència cultural dels integrats.

¡Y así, hasta el infinito!

Març 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails