dijous, 17 de setembre del 2009

California Connection (II): Californication

L’altre producte cultural que m’he dedicat a consumir esta última setmana de forma gairebé compulsiva ha estat la primera temporada de Californication.

Quan vaig tindre constància de la l’existència d’esta sèrie, el fet que el protagonista fóra David Duchovny em va parar un poc el peus: tot i que mai m’he empassat un capítol sencer d’Expediente X, no podia evitar una mena d’associació involuntària. I una mica il·lícita també, si he de ser sincer.

Però d’això res, perquè Duchovny està genial en el paper de Hank Moody, un desllenguat i cínic escriptor que abandona la costa Est per instal·lar-se a Los Angeles, però que només es dedica -bàsicament- a follar amb qualsevol cosa que se li pose a tir alhora que pretén tornar amb la seua ecs!, de la qual continua ben penjat.

El llenguatge explícit, les drogues, el tabac, l’alcohol i, sobretot, el sexe -en totes les seues formes i manifestacions possibles- són omnipresents en cada capítol d’esta primera temporada, que ja ha adquirit Cuatroº per a emetre-la en obert ben prompte.

Atents a la pantalla, perquè Mulder ha mort. Visca Moody!


2007

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails