dimarts, 27 d’octubre del 2009

Cap de setmana complet

Este cap de setmana ha estat perfecte. He fet tot allò que tenia pensat fer -sopar amb un regidor i el seu marit, dedicar-me a Matt, llegir, veure el primer capítol de la quarta temporada de Lost, descansar i desintoxicar-me, esmorzar amb Mari Tere...- i, a més a més, m’he emportat una sorpresa molt grata que no entrava dins dels plans: la vesprada/nit de dissabte.

El dissabte el resumiré només amb una frase: ja no sóc ni impotent, ni asexual, ni lesbiana. M’he curat de tot i del tot.

I dues vegades.

Però anem per parts: Mari Tere venia diumenge a l’Albufera per comprovar l’estat d’unes obres del Programa Agua, del Ministeri de Medi Ambient, i oferia un esmorzar per a uns quants convidats.

L’arribada a l’Albufera ja fou com de pel·lícula: cinc agents de seguretat ben armats, ben afaitats, amb jaqueta i ulleres de sol tancaven el pas:

- ¿Buenos días, está usted en la lista?

Una vegada inspeccionades les obres, es va servir l’esmorzar, al mig de l’Albufera, amb Marina Alta ben fresquet i pernil i formatge, mentre Mari Tere i altres alts càrrecs feien una passejada en barca.

- Vine, Martí, que vull presentar-te a Maria Teresa -em proposà un càrrec socialista quan Mari Tere tornà del passeig.

- Ara no, tio, que porte tres copes de vi -vaig protestar mentre em servia la quarta copa.

Durant la conversa amb Mari Tere em vaig comportar (no tant quan vaig xarrar amb Carmen Alborch i Ciprià Ciscar), fins que no vaig poder evitar-ho i em vaig convertir per moments en un Francesco Thyssen qualsevol:

- Maria Teresa, t’importa si em faig una foto amb tu?

- Claro que no, Martí. ¿Tienes cámara?

He obert la caixa dels trons. Ja no podré parar...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails