dijous, 27 de novembre del 2008

P, R, F, J i N

P em contava l'altre dia que es troba desorientat perquè resulta que estes últimes setmanes ha estat follant amb R -jo mateix- i amb F -el seu ex de tota la vida-, però que en realitat estima F.

Òbric parèntesi. El fet que algú folle amb mi però estiga enamorat d’altra persona a mi no m’afecta: fa temps que vaig deixar de tindre orgull. Tanque parèntesi


D'altra banda, F folla amb P -el protagonista d'esta història- i amb un xic que va conéixer fa temps de nom J, que resulta ser amic d'N, el qual també és amic de P, la qual cosa el tortura de mala manera.


P insisteix i vol tornar amb F, però F no cedeix i P es troba una mica desesperat i demana consell.

Consell d'R: "P, eres idiota. La solució és ben fàcil. Només has de deixar de follar amb F i follar amb altres, perquè mentre continues follant amb F ell no farà res perquè tindrà tot el que vol: a tu i als altres -entre els quals es troba J- i qui pot follar amb dos o més persones no té per què deixar-ne cap. Així que, en resum, deixa de follar amb F, folla amb altres i dóna la imatge que pots viure sense F perquè quan n'adone que controles la situació i que ja no depens d'ell, en eixe moment, serà quan el tindràs als peuets i al llit”.


Pregunta de P: Tot ho soluciones follant?

Resposta d’R: Gairebé.


Algú ha entés alguna cosa?

Jo no.


Octubre 2006

3 comentaris:

Miquel Castells ha dit...

Per a que després diguen que els números maregen.

Quina orgia alfabètica!!!!!

Lucrècia de Borja ha dit...

Està clarísim: Quan F, que folla amb P i J (amb N com amic comú), crega que P passa d'ell perquè folla amb R (tu mateix) i altres (qui siga tret d'F), potser vulga recuperar-lo (o potser no), perquè mentre el tinga quan vol a ell (P) i a altres més (J), per què quedar-te amb un si pots tindre'n més?? Què pardal...

Busca qui t'ha pegat ha dit...

l'amor és pa amb formatge: en efecte, l'àlgebra és molt complicada! ;)

lucrècia del meu cor: ho has entés perfectament! no esperava menys de tu, eh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails