dimarts, 21 de juliol del 2009

Realitat vs ficció

política real // política ficció

Mentre el Parlament espanyol aprovava ahir la Llei de Memòria Històrica, la qual, entre altres coses, obligarà els ajuntaments a retirar tots els símbols feixistes i el Consell Interterritorial de Sanitat estenia l’assistència dental gratuïta per als xiquets de 7 i 8 anys i aprovava la vacuna contra el càncer d’úter, també gratuïta, per a totes les dones, Marianico ens regalava un vídeo sense desperdici.

Amb una imatge propera a l’esperpent, el líder del PP ens deixava perles com: Yo estoy orgulloso de ser español. Sé que los españoles también lo están. Por eso, pido a todos que, por encima de cualquier diferencia ideológica, el doce de octubre lo manifiesten con franqueza.

Marianico no tenia prou amb el discurs més ranci que he vist en molt de temps. No, i per això ha afegit a continuació: Y que hagan algún gesto que muestre lo que hay en su corazón. En casa o en la calle, de forma individual o con la familia y amigos. Para que todo el mundo sepa lo que los españoles sienten por España.

Marianico, t’has passat.

religió real // religió ficció

L’arquebisbe de València, Agustín García-Gasco, consagrarà una església per honrar els màrtirs de la Guerra Civil. És a dir, aquells religiosos que moriren per l’odi a la fe.

L’Església Catòlica i el PP critiquen la Llei de la Memòria Història perquè divideix els espanyols, però no els tremola la veu a l’hora de defensar un projecte que s’alçarà tot just en la mateixa ciutat que compta al seu Cementeri General amb una de les foses de republicans més grans de tot l’Estat, amb més de 25.000 morts.

Per coses com estes, demà 12 d'octubre, jo em sentiré orgullós de ser persona. I de tindre un nóvio argentí: cadena perpétua para un sacerdote católico por siete asesinatos cometidos durante la dictadura argentina.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails