dimarts, 28 d’abril del 2009

Conoce al enemigo: la insegura recelosa

Les dones són un important objecte de desig dels homes i, al mateix temps, el seu principal maldecap. Per això hui encete un minimanual on retrataré, sense caure en la misogínia, el principals perfils dels prototipus de dones.

La insegura-recelosa

Sí, perquè la inseguretat porta al recel, a la desconfiança i a la sospita continuada. Este model de dona dubta de tot, perquè no té res clar. Són persones que van per la vida sense saber què volen ni quan ni com. I no estic parlant de dubtes existencials o metafísics. No. Estic parlant de dubtes tan bàsics com, per exemple, si prefereixen un gelat de maduixa o de pistatxo.

Estos dubte, òbviament, s’estenen a tots els altres camps de la seua vida, de forma que el caos vital en què es troben immerses no els deixa donar un pas sense qüestionar-s’ho tot.

Esta inseguretat patològica es fa encara més irracional quan es tracta de valorar o tractar les relacions sentimentals, perquè les dones insegures-receloses són extremadament punyeteres: no saben si t’estimen o no t’estimen, no saben si cal deixar-ho o apostar per la relació, no saben si volen follar o prefereixen dormir. Y así hasta el infinito y más allá.

Este model de dona canalitza la seua inseguretat cap a la pitjor forma possible: el recel i la malfiança. Donada la seua incapacitat manifesta per, primer, saber què cony vol i, després, prendre la determinació de portar-ho endavant, la dona insegura recela i malfia de tot déu, la qual cosa amarga el caràcter i frustra a nivell personal.

Totes les dones són susceptibles de caure en el parany de la inseguretat i acabar amb el temps com una dona recelosa i malfiada, però, no cal dramatitzar, xixis, perquè hi ha solució.

I la solució, al contrari del que podia semblar, és ben senzilla: només cal prendre el timó de l’iter vitae o, si preferiu, de la pròpia vida i ser capaç de determinar les necessitats reals i allò que veritablement interessa.

Querida amiga, tú puedes conseguirlo.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails