dimecres, 15 de juliol del 2009

Tócame, tonto

Un dels aspectes fonamentals i imprescindibles per ser un bon amant és saber què i com s’ha de tocar. En unes altres paraules, i provant a ser una miqueta més elegant, quines parts del cos de la teua parella resulten punts sensibles i quins no.

Hi ha coses que li agraden a gairebé tota la humanitat (el sexe oral, per exemple), però cada cos respon a una sensibilitat diferent i cal conéixer quines són les perversions i depravacions particulars de cada partenaire per poder sadollar-les lliurement i sense espaordir-se.

Tindre una ment oberta i una bona predisposició per a explorar el cos alié i, alhora, ser capaç de lliurar-se de qualsevol rastre de prejudici ajuden a gaudir del sexe i a fer gaudir l’altre.

Però, no cal oblidar un altre factor que ens ajudarà a esbrinar quins són els punts sensibles del nostre convidat, sobretot durant els primers encontres: estar atents a allò que ens toquen, perquè al llit, fins que aprenem què s’espera de nosaltres, reproduïm un patró de conducta -i de moviments- estandaritzat, que respon a un gust/costums generalitzats, però adaptat a allò que esperem de l’altra part. És un acte inconscient però real: mostrem a l’altre què i com ens agrada.

Per això, en adonar-me’n que l’argentí s’entretenia amb els meus peus i les meues aixelles més del que jo esperava vaig ser conscient dels seus punts sensibles.

I no he deixat d’explorar-los.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails