dijous, 7 d’agost del 2008

Un advocat exemplar


Els advocats tenim un codi de conducta no escrit però que tots hem de conéixer. Este codi inclou, per exemple, les regles sobre el tracte entre col·legues: sempre ens hem de tractar de tu i no de vosté, per molt mòmia que siga l'advocat amb el qual parlem; també ens diu que som companys, de forma que quan telefones a un despatx i has de presentar-te has de dir: "Bon dia, volia parlar amb Vicent S.; sóc Martí R., company".
En realitat es tracta de coses molt ridícules i la meua, de moment, breu experiència m'ha demostrat que la majoria dels advocats es mereixen que els tracten d'una manera molt particular: a patades.
Rodríguez Menéndez no és un advocat molt diferent de la resta: és cutre, enganya, estafa i té una clara animadversió pel bon gust i el trellat. De totes les absurditats que ha fet Menéndez, la que més m'agrada és l'affaire que va tindre amb Pedro J. Ramírez, director del diari El Mundo: Menéndez va ser el responsable de la difusió del vídeo en el qual Pedrito J. i Exuperancia Rapú s'ho passaven d'allò més bé amb tota mena d'instruments sexuals, i per la qual cosa fou condemnat a 2 anys de presó.
Ara està detingut a Salamanca i estic convençut que el Tomate ens donarà tots els detalls que necessitem saber.
Maig 2006
Imatge de l'agència EFE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails