dilluns, 2 de març del 2009

19 de gener

El País de hui porta dos titulars sobre els quals caldria aturar-se un moment i meditar-ne al respecte: El primer diu que "La actitud del PP sobre terrorismo le pasa factura electoral" i el segon que "Britney Spears vomita sobre su nuevo novio".

Pel que fa a la segona notícia, el titular és tan expeditiu que poc més es pot afegir: Britney s’emborratxa i tira la pota sobre el nóvio davant la premsa. Poc més es pot dir al respecte.


La primera notícia, però, té una mica més de substància i és que, segons sembla, el Pulsómetro de la Cadena Ser afirma que el PSOE torna a estar a sis punts del PP en intenció de vot. El PSOE, doncs, hauria recuperat la distància que el separava del Partit Popular abans de l’atemptat de Barajas que posà fi a l’alto el foc permanent (ara son tan cínic!) decretat per ETA.


Esta recuperació del PSOE no seria conseqüència de la gestió del trencament de l'alto el foc, la qual ha resultat ser gairebé inexistent, sinó del desgavell i comportament patològic del Partit Popular.


A falta de noves enquestes que puguen confirmar esta tendència, podem afirmar que ZP torna a salvar els mobles de forma absolutament infame: a costa de la misèria política dels dirigents del PP i de la caverna mediàtica, que han arribat a uns extrems que produeixen vergonya aliena i que s’endinsen i redefineixen el concepte d'esperpent.


Llarga vida a la misèria política, doncs.


2007

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails