dissabte, 7 de març del 2009

Jo flipe


Tinc un divorci entre mans la mar d’interessant: es tracta d’una parella molt freak la qual, després de 8 mesos de matrimoni (!), ha decidit que ja n’hi ha prou i que vol divorciar-se.


Que un matrimoni no arribe a l’any és la cosa més normal del món, sobretot si tenim en compte el trellat d’esta parella: es van plantar al despatx amb un preacord de separació escrit per tots dos i per un inventari d’allò que volien repartir.


Així, Vane (de Vanessa) es quedarà amb “la tele pequeña, el DVD, la cámara de fotos y la cámara de video y la PSP”. En canvi, Javi (de Javier) es quedarà amb: “los juegos de la Playstation, la tele grande, el ordenador y los accesorios, las películas y las figuritas”. No sé quines figuretes seran... però jo estava espantat.


El pitjor, però, és el que ve a continuació (perdoneu la sintaxi, però faig còpia literal):


“Martes, delante de un abogado, se le dará a Javi un cheque por valor de 11.800 euros y quedará en acuerdo en no denunciar por ambas partes. Tanto por Vane por sustraer un dinero en el cual no estaba autorizada en la cartilla y por parte de Javi por malos tratos por parte de él hacia ella en varias ocasiones.”


És a dir: en només 8 mesos de matrimoni ella havia robat vora dos milions d’un compte que no era seu i ell havia maltractat la seua dona en diferents ocasions. Tot i això, decideixen d’acord mutu i de forma civilitzada repartir els regals de la boda.

Quin poc trellat.


2007

2 comentaris:

Fran Rueda ha dit...

Aquest és el problema, que tenen poc "trellat". La majoria de les parelles avui en dia es prenen el matrimoni o simplement la convivència com un joc i no com una cosa seriosa, i t`ho diu un que com a mínim en el nom en té molt d'això.

Petons, bonic.

Entrellat

Comtessa d´Angeville ha dit...

Poc trellat? Ja haguera pogut jo fer això joder, tu saps la de discos que s'ha quedat Ell perquè a cap paperet posarem quin era de qui?????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails