dijous, 11 de setembre del 2008

Rita, ¿el Papa sabe lo tuyo?



Rita Barberà Nolla, la inefable alcaldessa de València, corre el risc d'esdevenir Rita la Sempiterna, perquè guanyarà totes les eleccions que li tiren a la cara, fins i tot, i tal com s'insinua, si la pròxima candidata sociata és la també inefable Carmen Alborch.


Duelo de titanas, pues.


De Rita se sabe todo: el seu lesbianisme viciós -cada poble del País Valencià presumeix de tindre una nóvia de Rita-, el seu gust pels vestits de color roig, la seua afició a la beguda i al bingo i un llarg etcètera.


Però Rita és molt més que una bollera-binguera-populista i molts no saben que la seua enemistat amb Zaplana és llegendària: el menyspreu que sentia el cartagenero per la directora dels designis del Cap i casal era coneguda per tots i per això mateix Rita està tan contenta amb el nou president de la Generalitat Valenciana, el Beat Camps.


Molts també ignoren que la trajectòria de Rita és ben llarga: la tia té l'honor de tindre el carnet número 3 del PP al País Valencià.


A Rita la vida le sonríe: té el Pont de les Flors, la Ciutat de les Arts i de les Ciències, la visita del Papa, el Parotet i l'America's Cup. Rita lo tiene todo, todo y todo.


Rita, però, encara no ha aconseguit tot el que volia: encara queda horta sobre la que especular i encara no ha pogut perllongar l'avinguda de Blasco Ibáñez sobre el Cabanyal.


Coneguent-la un poc, sé que todo se andará, perquè quan Rita vol alguna cosa...


Juny 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails