dilluns, 29 de setembre del 2008

Una de tòpics: els heteros que ens agraden


Quin gai no s'ha penjat o s'ha sentit mai atret per un hetero? Absolutament tots ja que
sempre volem allò que no podem tindre: les mariliendres volen tindre penis per poder follar amb els seus amics gais, els heteros volen follar amb xiques que no són la seua parella, les xiques heteros volen que la seua parella només folle amb elles i els gais volem follar amb heteros.

Així de senzill.

El problema quan un gai es penja d'un hetero és que fins que arriba a l'etapa "resignació" patirà molt amb l'etapa de "negació de l'evidència": i és que un hetero no folla amb gais, perquè per això és hetero.

El gran problema és quan no sabem si un paio és gai o no (ho sent, però els bisexuals queden descartats perquè la vida ja és massa complicada sense ells).

Hi ha indicis, però, que poden ajudar a diferenciar un hetero d'un gai:

- Els gais no llegim diaris esportius, per tant si un xic que t'agrada a la biblioteca o al bar té entre les mans un Marca o un As no és gai. Deixa de mirar-lo.

- Els heteros no saben combinar, ergo si veus un xic que t'agrada a la cafeteria però et preguntes: per què cony porta eixes sabates? La resposta serà: perquè és hetero i no li agrades. Deixa de mirar-lo.

- No només els gais compren roba gai: el fet que un xic porte una samarreta amb lletres gegants de D&G no significa necessàriament que siga gai, sinó que és un hortera i, per tant, deixa de mirar-lo.

- El mateix amb les drogues: no només el gais es/ens posen fins el cul amb drogues sintètiques; els heteros també ho fan. Deixa de mirar-los.

- I per últim, els heteros que ens agraden solen ser guapos -per això ens agraden-, fet incompatible amb la possibilitat de ser gai. Deixa, doncs, de mirar-los.

Juliol 2006

2 comentaris:

Lucrècia de Borja ha dit...

Honey, trencant tòpics, conec un gai al que li agraden els esports i llegeix un diari esportiu, combina fatal la roba i sabates, no porta roba gai, no es droga i no és guapo. No te pinta de gai. Jo tinc un detector i ell no va pitar, però mira... ho és.

I el mateix ens passa a nosaltres, de vegades veiem un tio q ens agrada i quan vas a arrimar-te... és gai. Tinc una amiga a la q li agraden tots els gais. L'home se la va deixar per un altre home...

A mi no em passen aquestes coses, m'agraden els tios molt masculins, que no sapiguen combinarse la roba, q es rasquen els collons, q tinguen cara de bruto-primitiu, amb eixe punt hortera-masclista de obrir les portes i pagar sopar i copes que m'encanta... així que normalment no m'enganye en triar heteros ;)

ciber-besets sense plomes

Corpi ha dit...

Ja, ja. Pense si alguna vegada hauré estat en el punt de mira d'un gai, però... No, pense que segurament no. Ja, ja.
Salutacions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails