dijous, 23 d’octubre del 2008

F/F, va por ustedes


L’apartat dels Friends & Favorites (F/F) de cada fotolog és un món, però, com de tot en esta meravellosa vida, es poden extraure categories que ens ajuden a entendre el fenomen a partir de l’anàlisi d’un subjecte aleatori: jo mateix.


Mariquitas: un fotolog marica es reconeix ràpidament perquè ha de tindre entre els seus F/F un parell de chulazos als quals adora (millor si tens algun xilé, que mola más). Pot ser encara més greu i pots afegir a la teua llista un fotolog que fregue la immoralitat i al mateix temps done a conéixer les coses que t’agraden. Exemple: /soccerpacks.


Maricas y modernos conocidos: Són aquells personatges que coneixes personalment -per diferents raons- i que, a més a més, quan ixes de marxa te’ls trobes pels llocs moderns: a Picadilly, a concerts al Greenspace, a Làtex... etc. Pots arribar a follar amb algun/s d’ells. Exemples: /drsid, /anotherway, /mostar, /alternand81, /detbo.


Artistes: sí, perquè mola presumir de bon gust. El ventall d’opcions és ample: bones fotos, bons dibuixets, textos llargs. És fonamental incloure un parell d’este tipus de fotologs per no semblar un analfabet, encara que mai els hages fet un puto post i no entengues gaire del que el suposat artista vol expressar. No molesten i queden bé. Exemples: /zerkalo, /alanintheklash, /felipeguga, /popperisimos, /3kio.


International: un altre tipus de F/F que cal incloure per semblar una persona cultivada, viatjada i cosmopolita és el de fotologs estrangers, perquè és lleig comprovar que a un fotolog, posem pel cas, de Huelva, tots els seus F/F són de la ciutat de les maduixes. Exemples: /_drugo, /zkj.


Temàtics: hi ha fotologs de qualsevol cosa. Aliments, sèries de televisió, animals, grups de música, art, Jordi Labanda (!)... És important tindre’n algun afegit als F/F per posar en evidència què t’agrada o amb quin tema et poden entrar si algú vol lligar amb tu. Recurs fàcil, doncs. Exemples: /elroto, /galgos.


Raros de cojones: Fotologs inclassificables, des d’un freak japonés que només fotografia els seus gossos raros, fins un bisexual (!) encabotat en justificar-nos l’existència d’eixa desviació de la natura, passant per un madrileny que numera els seus uploads i que s’empassa el semen. Exemples: /luckyno3, /queledonio, /dentro.


Catalonia connection: perquè Barcelona és una ciutat molona i plena de nois i noies macus i maques. Exemples: /cetaitpasvrai, /ea1972, /vdbdc, /joan_yogurin, /shisuka25, /bultoscochinos, /unffaced, /_rouget_.

Setembre 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails