diumenge, 21 de desembre del 2008

Desintoxicació


Després d’un divendres d’intoxicació plena, dissabte vaig decidir que havia de portar-me bé i sotmetre’m a una cura de desintoxicació que duraria 48 hores. Una desintoxicació exprés a l’estil de les grans estrelles, doncs.

Em vaig tancar a casa amb la nevera plena de xocolate –més de 20 huesitos-, caramels sense sucre -una bossa de pictolín-, un parell de pel·lis d’Allen i la primera temporada completa de la sèrie 24.

Dels huesitos n’he deixat només 2 a la nevera, dels pictolins només en queda un grapat, de Woody em vaig quedar amb La maldición del escorpión del jade i de la sèrie 24 m’he empassat 14 capítols.

Ara entenc per què tinc l'estómac desfetet.

En el seu moment vaig ignorar per complet la sèrie 24, entre altres coses, però principalment, perquè no la feien a Cuatroº -la cadena que no puc deixar veure- sinó a Antena 3, amb tot el que això implica.

Però, este cap de setmana he canviat el vodka per les aventures inefables de Jack Bauer i no sé què és més adictiu.



Novembre 2006
Imatge de Toni Clar

1 comentari:

_MeiA_ ha dit...

a vegades va bé quedar-se a casa, sense fer res... disfrutar dels moments, i l'unic que has de pensar en moure ha de ser el dit per pujar o baixar el volum... i com no... menjant porqueries... jo sóc de les de menjar Lay's al punto de sal, o ruffles al jamón miran la tv... mmmmm....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails