dimecres, 3 de desembre del 2008

Leo

Ahir, mentre passejava amb Maia després de dinar em vaig posar a parlar amb l'amo de Leo. Leo és un amic de Maia i l'amo de Leo és un bakala que està molt bé: té tatuatges estranys i porta xandalls d'aquells de botons als camals (!), però, de veritat: està molt bé.


Sempre em pregunta per les guàrdies i sobre què han de fer els seus amics quan els para la policia borratxos i amb el cotxe, però ahir tenia una altra preocupació: em contava que al pis on viu amb la nóvia han començat a aparéixer danys i desperfectes a les parets de l'escala, als baixos, a la terrassa i que els veïns volien demandar al constructor.


Jo li vaig explicar que d'això se'n diu responsabilitat decenal: el constructor està obligat pel Codi Civil a respondre pels danys d'un edifici durant deu anys, però que el procediment judicial és llarg, pesat i, sobretot, car. Molt car.


- ¿Por qué no vienes ahora a mi casa a verlo? -em va dir.


Jo em vaig quedar una miqueta flipat, perquè només conec este xic perquè Maia i Leo juguen junts, i no sé ni com li diuen. Però tot i això vaig respondre:


- Bueno...


I allí vam anar, i mentre me mostrava les escletxes a la paret i les humitats als sostres jo anava posant-me caxondo i la meua imaginació -i unes altres coses- anaven deixant-se portar.


A la fi, però, res de res.


Potser he vist massa vídeos del pornotube esta setmana...


Octubre 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails