dimecres, 10 de desembre del 2008

Deuria?


Fa dies que li pegue voltes a un tema que em preocupa, i la primera pregunta que em ve al cap és: Deuria?


La segona pregunta és: El bloc se me n'ha anat de les mans?


Tot indica que sí, ja que fa uns mesos -no pregunteu com, perquè això és cosa d'una altra entrada- vaig veure el primer símptoma: un exnóvio (l'exnóvio núm. 2 de la tardor-hivern 2005, per ser exactes) arribà a esta pàgina i va poder llegir tot -todo, todo y todo- el que hi posava: que si tenia un altre nóvio al mateix temps, allò que pensava d'ell, de mi, de tot...


Òbric parèntesi. A dia de hui l'exnóvio núm. 2 no només continua llegint esta pàgina, sinó que també se n'ha obert una pròpia... busca qui t’ha pegat. Tanque parèntesi.


La gràcia d'este espai és que és (era) anònim -de fet, pocs em podríeu reconéixer per carrer- i en eixe moment deixà de ser-ho i jo, que sóc un maníac, ordenat i neuròtic em vaig veure incapaç de controlar la situació.


A partir d'aleshores, han tingut lloc uns altres episodis menors, però igualment molestos i no-desitjats (o indesitjables directament) i el fet em posa nerviós.


Em molesta que hi haja gent que no puga entendre de què va este espai. No es tracta de contar la meua vida. No m'ho prenc així, i allò que li passa pel cap a Rasoir no és només allò que li passa pel cap a Martí.


Seria innecessari insistir en este argument, però ja fa dies que escolte massa veus -unes a tindre en compte i unes altres a obviar- que em recomanen tancar la pàgina, redirigir-la o limitar-me a penjar fotos de Maia. Però jo no vull.


Vull entendre que qui visiteu este espai enteneu que Rasoir és només una part (una caricatura, si voleu) de mi, de Martí. I que sí, que Rasoir pot ser frívol, superficial, absurd i immadur, però també entenc que Martí (és a dir, jo) tinc alguna cosa més.


I em consta que així ho pensa qui em coneix.


En resum, és Rasoir perjudicial per als interessos de Martí? Hi ha qui diu que em tanca portes a l’hora de trobar un nóvio (com si fos Bridget Jones, no te jode) i que transmet una imatge de mi massa frívola i distorsionada.


He compartit llit (i alguna cosa més) amb gent que primer conegué Rasoir i després conegué Martí i que sabia diferenciar-los perfectament. Amb açò vull dir que és possible.


Intenteu-ho, doncs.


Novembre 2006

3 comentaris:

Corpi ha dit...

Per l'amor de déu, no abandones la pàgina que eres el meu preferit. I si ho fas, no deixes de dir-me on has anat per buscar-te.
Salutacions

Lucrècia de Borja ha dit...

És dificil. A la gent li costa molt separar aquestes coses. A Lucre la confonen amb la persona que escriu, i al revés... de vegades intente explicar-ho, que una cosa és la persona i altra el personatge.

ciber-besets de personalitat múltiple

maria ha dit...

Jo no conec Martí, però conec Rasoir i voldria continuar llegint-lo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails