dimarts, 15 de setembre del 2009

Els usos del preservatiu

Dilluns, en obrir el diari a la cafeteria dels Jutjats, em vaig topetar amb una nit de la meua vida del mes d’octubre. I a la secció de successos, per si fóra poc.

El Levante-EMV afirmava Detenidos por vender droga en Valencia dentro de envoltorios de preservativos. A priori podria tractar-se d’un d’aquells titulars de conya que ens regala gairebé tots els dies la premsa groga valenciana, però puc donar fe que és ben cert.

La notícia detallava el modus operandi de la banda: Los agentes identificaron a estas dos personas y comprobaron que el objeto entregado era el envoltorio de un preservativo, que tenía en su interior un tubo transparente del mismo grosor y tamaño que el elástico, y en el centro un envoltorio que contenía cocaína simulando ser la goma del preservativo.

El que el diari no sap, òbviament, és que un condó com aquell acabà una nit d’octubre a la taula de qui feia d’amfitrió d’un sopar de tardor ni que el servei de distribució era a domicili ni que feia les delícies de gran part de la comunitat moderna del centre de València.

Quines coses.


2007

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails