dimecres, 1 d’octubre del 2008

Hassane


La caverna mediàtica últimament se n'ix: ZP ja no és només amic d'ETA (davant la qual s'ha agenollat) i d'Al-Qaeda (que li ha fet guanyar les eleccions). Ara també és amic d'Hezbolà, perquè ZP és antisemita, antisionista i israelianofòbic (sic).

Jo estic amb ZP per motius estrictament econòmics: tinc més clients àrabs que no pas jueus. L'últim és Hassane, un xic marroquí detingut per la Guàrdia Civil per vendre polos i camises d'YSL, d'Armani, de Chanel i d'aquelles marques que tenen un cavallet brodat.

Tot d'imitació, és clar.

Mai de la vida haguera imaginat que els àrabs serien els millors clients: paguen puntualment, són agraïts, respecten la teua feina i no et molesten amb històries del tipus: "¿mi marido tiene que pagar la fruta que coge de la nevera?" o "creo que mi mujer se ríe de mí a mis espaldas y quiero denunciarla".

La Guàrdia Civil m'ha ofert un tracte: si Hassane denuncia el cap de la màfia de la roba d'imitació el deixaran lliure i podrà renovar els permisos de residència i de treball.

I jo crec que hauria d'acceptar.

Juliol 2006

2 comentaris:

rogerbcn ha dit...

que bo que expliquis aixó!
mai he tingut cap tracte de feina amb un àrab, si els hi he tingut de veïns i hi ha de tot com a tot arreu...
salutacions!

per cert...no ens deixis sense resoldre el cas de la "Olvido"...

Corpi ha dit...

Estic amb rogerbcn. El que passa és que els moros van estar 800 anys ací sense que ningú els convidara, i clar, això pesa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails