dijous, 24 de setembre del 2009

Canviaré la toga per una gel·laba

Hi ha coses que la Justícia hauria de fer-se mirar. La principal i més important hauria de ser prohibir els judicis abans de les 11 del matí, sobretot quan la nit anterior ha estat convidada Cristina Narbona al programa 59 segundos.

Ahir tenia un judici a les nou del matí a la Ciutat de la Injustícia de València. El meu client estava acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit -conduir passadíssim-, un altre de desobediència -negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia- i un tercer delicte per haver atemptat contra l’autoritat i per haver causat lesions a tres policies.

Un angelet, vaja.

En estos casos, i si tenim en compte que les proves eren contundents, el millor de tot és negociar amb el Fiscal i tractar d’aconseguir la pena més baixa. És una feina que cal fer els dies anteriors, per tal d’arribar a la Sala amb un acord més o menys tancat.

El Fiscal d’este cas és un home encisador i m’oferí transformar el delicte d’atemptat -castigat amb un any de presó- en una simple falta d’alteració de l’ordre públic -penada amb 60 euros de multa-, aplicant-hi l’atenuant d’alcoholèmia.

Com he dit al principi, la Justícia hauria de fer-se mirar algunes coses i sobretot els judicis a les nou del matí.


2007

1 comentari:

Maria ha dit...

És increïble! Les lleis són per protegir, no?... però, protegir a qui???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails