dilluns, 21 de juliol del 2008

Gaydar (I)


No conec cap marica que al llarg de la seua vida de gai no haja obert un perfil en gaydar, en mensual o, el que és pitjor, en bakala.


La majoria dels que visiteu este espai sou gais empedreïts i, per tant, segur que teniu un o dos perfils a esta mena de pàgines de contactes.


Els altres visitants que no sou homosexuals, però, vos passeu la vida envoltats de gais i, per tant, segur que també sabeu ben bé què és un perfil.


No obstant això, hui comence una sèrie dedicada a esta meravellosa pàgina que fa les delícies de la comunitat gai de mig món (i només de mig món perquè a l'altre mig l'homosexualitat es castiga amb la lapidació).


El sistema és ben simple, i consta de quatre apartats: descripció física, descripció més profunda, explicar què busques i, finalment, un breu qüestionari sobre autors i pel·lícules favorits, entre els quals destaca Ken Follet i
las comedias románticas.

Independentment d’això, existeix una sèrie de frases que es poden llegir a gairebé tots els perfils, la qual cosa posa en evidència que la nostra espècie està fortament estereotipada:

- Soy amigo de mis amigos
- Soy un tío normal
- No soy el más indicado para describirme
- No me gusta la pluma pero la respeto
- Sin foto no contesto

I un llarg etcètera.


Abril 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails