diumenge, 27 de juliol del 2008

Bonet Claire


Gucci o intel·ligència emocional?


Diumenge de matinada, quan tornava amb uns amics per les Rambles en direcció a plaça Catalunya, vam parar a un dels quioscos que ja havien obert. Entre els quatre ens vam comprar dos País, una Vanguardia, un Periódico, la revista b>guided i el número de maig de Marie Claire, que regalava unes ulleres de sol de plàstic.
De tot el que vam comprar em quede amb l'editorial de Marie Claire, que signa la periodista Joana Bonet, de la qual sóc fan des que tinc ús de raó. Bonet és una periodista reputada: ha treballat a El País, Vogue, Woman, Colors, col·laboradora de TV3, convidada de tant en tant a 59 segundos, ara és la directora de Marie Claire i a l'editorial d'este mes es pot llegir:
"Si a las costumbres burguesas que ha salvado el liberalismo le sumamos unas dosis de glamour y tecnología, de másters y de inteligencia emocional, el resultado será una mujer con el bolso ordenado."
M'encanten les metàfores que fan ús de bolsos, de sabates o de qualsevol altre complement i la Bonet és la periodista/complement més bolso que conec.
Maig 2006

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails