divendres, 5 de setembre del 2008

AVT

La impresentable imatge de Gotzone Mora al Congrés dels Diputats, que va obligar Marín a expulsar-la, i les paraules d'Alcaraz afirmant que "Zapatero es un rehén de ETA" em crispen.

L'Associació de Víctimes del Terrorisme hauria de canviar de nom. Amb persones com Gotzone Mora, Rosa Díez i, sobretot, l'inefable president Alcaraz han deixat de ser víctimes i s'han convertit en victimistes. El victimisme consisteix a atribuir-se el paper de víctima, i l'actitud d'algunes víctimes d'ETA frega l'esperpent.

La cultura del victimisme es practica molt més del que sembla: Arcadi Espada i els seus Ciutadans de Catalunya, alguns sectors del PNB, Carod i ERC, Ibarra i la seua Extremadura... però, sobretot, l'Associació de Víctimes del Terrorisme cultiva el victimisme de forma espectacular.

Quin paper han de jugar les víctimes d'ETA en el procés de pau? Han de posar condicions a la negociació? Entenen ells de política penitenciària? ZP necessita el seu permís per a poder buscar una solució? És normal que intenten bloquejar qualsevol avanç en la negociació? On estava Irene Villa quan governava el PP?

Les víctimes del terrorisme no han de condicionar la política antiterrorista del Govern, de la mateixa forma les víctimes d'accidents de trànsit no marquen les directrius de la Dirección General de Tráfico.

Digo yo.

Juny 2006

1 comentari:

Corpi ha dit...

El problema més greu de la AVT ha sigut seguir-li el joc al PP i deixar-se manipular per gent com Fedeguico Jiménez Losantos i Pedro J. Amb estes companyies han perdut molt de crèdit.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails