dilluns, 24 de novembre del 2008

Zorro plateado


Sempre que pense en la parella ideal imagine un xic major que jo, d'uns trenta-llargs. Un xic adult, amb trellat, intel·ligent, amb formació i bon gust i divertit. Acomodat i, per què no, burgés, però no estirat. Amb ulls negres i el cabell curt, tacat d’algun cabellet blanc. Allò que vindria a ser un zorro plateado, vaja. Però mai l'he trobat.


Les meues parelles, en canvi, acostumen a ser més joves que jo. I no són ni divertits ni espontanis. Tampoc tenen els ulls negres i les seues economies són tan precàries com les de qualsevol república africana.


Algun nóvio era divertit, és veritat. Algun altre tenia bon gust i bona conversa. Fins i tot un parell tenien algun cabellet blanc. Però tot al mateix temps, no. Ene o.


No demane massa: no demane fidelitat, ni amor etern, ni molt menys sinceritat. Només vull un zorro plateado.


Este cap de setmana, un antic nóvio farà 30 anys. I vol celebrar-ho. Estic completament a favor de celebrar els anys i en el cas d'S encara més: S és un dels pocs nóvios que he tingut major que jo i al mateix temps un dels més perdre el temps.


A S li fa falta complir anys, ser capaç de decidir què vol d'esta (puta) vida i estabilitzar-se a tots els nivells.


I si me'l puc tirar dissabte, millor que millor, encara que no siga un zorro plateado.


Octubre 2006

6 comentaris:

me ha dit...

jo sempre havia anat amb més petits i ara m'estic començant a fixar amb els de 39... (tot i que no he abandonat del tot als esporàdics de 23). I m'agraden. Aix, que em sembla que m'estic fent gran...

bon dia!!!!

Comtessa d´Angeville ha dit...

"Un xic adult, amb trellat, intel·ligent, amb formació i bon gust i divertit. Acomodat i, per què no, burgés, però no estirat. Amb ulls negres i el cabell curt, tacat d’algun cabellet blanc..."

És el meu home ideal... el problema és que a mi m'agraden una miqueta més majors, quaranta, quaranta-i-pocs...

Comtessa d´Angeville ha dit...

El Nou Pernil Dolç!!!! Quines ganes d'anar!

Entre 38 i 42.. per ahí va el meu, sí...

Anònim ha dit...

t'han tornat a deixar sense flog?
què en farem els seguidors assidus...?!
salut

Busca qui t'ha pegat ha dit...

benvolgut roger,

sí, em van tancar el fotolog per incloure la paraula pornografia a un text, així que he n'he tingut prou: continue, perquè sempre ho faré, però a un nou blog.

l'enllaç el tens dalt del tot a l'esquerra d'esta pàgina.

salut i moltes gràcies!

ea! ha dit...

compte amb el que desitges que acaba passant. a lo que anava, els zorros plateaos millor d'ulls verds, opinió externa al mercat actual, si vols et faig un càsting per les barcelones

*e*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails