dimarts, 25 de novembre del 2008

L'aniversari d'S. (i II): la lleona

A la festa de dissabte vaig presenciar un moment realment freak. Estava advertit del que anava a ocórrer però tot i això em vaig quedar amb la boca oberta.


A l’aniversari de l’ex estava convidat un marica molt popular de l'ambient de València, el qual havia avisat que acudiria acompanyat del nou nóvio -un bambino de només 21 anyets- i de la mare del nóvio. La sogra, doncs.

Allí van arribar ells i ella: ells amb les sabates de chúpame-la-punta blancs, el seu cinturonet també blanc i fent pudor a perfum marica. Ella, la mare del xiquet, vestida de zebra: de cap a peus. Semblava haver escapat del rodatge de la segona (o tercera) part d’El Rey León.


Encara que més que una zebra, semblava una barreja impossible entre el simpàtic equí de ratlles -versió destartalada- i una lleona vella, amb una semimelena torrada a base de metxes grogues.

El fillet i el nóvio es van passar tota la festa grapejant-se, refregant-se i besant-se davant els morros de la lleona-zebra, que es mantenia a una distància prudencial de, més o menys, 40 centímetres de l'efusiva parella.


En un moment donat, em vaig apropar a la mare lleona i una mica afectat per l'excés de vodka vaig dir: "Cariño, se nota que están enamorados, eh". I ella em va respondre: "Lo que están es calientes; desde que hemos salido de casa no han parado ni un momento. Y eso que se pasan el dia follando".


Espantat per tanta normalització marica em vaig fer enrere.


I és que la culpa de tot la té ZP.


Octubre 2006

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hahhaha. No em vull imaginar qui pot ser, però inevitablement em venen algunes cares a la ment... // No sé com ho fas que sempre acabes al millor lloc on s'hi pot estar!

Comtessa d´Angeville ha dit...

jajajajajaja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails