dilluns, 26 de gener del 2009

Rabosa


Al web www.generalisimofranco.com he pogut llegir açò:

“Queman un Belén en la Iglesia de San Ginés de Guadalajara”.

Unos desconocidos han quemado la madrugada del día 22 de diciembre un Belén en la Iglesia de San Ginés, en Guadalajara. En plena polémica sobre la ofensiva laicista en España, los vándalos han quemado el Nacimiento de una céntrica iglesia. Don Santiago, el párroco de la iglesia, está “destrozado anímicamente”, porque “al Niño Jesús no le dejan su casa”, “antes de nacer ya no tiene portal”. Este hecho se suma a los numerosos actos laicistas que se están repitiendo, como la eliminación de los festivales navideños de algún colegio, o tirar el Belén a la basura en otro.
- - -

Em considere incapaç de resumir què he fet en estos tres dies. Massa de tot. Eixir tres dies per festejar l'incendi de betlems ha acabat amb les dos neurones que em quedaven vives, amb els pocs euros de què disposava i amb el poc trellat que encara tenia. No obstant això, espere amb ànsia el cap d'any barceloní que se'ns ve a sobre, perquè les expectatives no poden ser millors.

No recorde exactament quin dia del cap de setmana era, però mentre esperava el tren -ja de dia- per tornar a casa, i per evitar adormir-me i passar-me d'estació, vaig decidir apropar-me al quiosc i comprar alguna revista.

I vaig fer un troballa que no té preu. Millor dit, un preu ridícul: un euro. Sí, perquè només un euro em vaig emportar una revista que pesa almenys tres o quatre quilos: la Citizen K.

Són 316 pàgines dedicades en exclusiva a moda, moda i més moda i la meua vida ha recobrat el sentit en llegir que la peça estrella de la temporada és un bolso de pell de rabosa/guineu de Prada, que només val 2.185 euros i del qual s'afirma: "La Marca del zorro: un bolso tan seductor como el justiciero enmascarado".

L'obscenitat és tal que el bolso no està ni tractat: a l'animalet li han llevat les potes i el cap i li han posat un ansa de cuir.

Només espere que almenys l'hagen folrat per dins.

Desembre 2006
A la imatge la rabosa abans de convertir-se en complement de moda.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails