dimecres, 16 de setembre del 2009

California Connection (I): Este libro te salvará la vida

-->
La setmana passada em vaig submergir en dos productes culturals tan típicament americans i, alhora, tan atípicament antiamericans, que només podien estar ambients a Los Angeles, Califòrnia.
El primer és el llibre Este libro te salvará la vida, d’A. M. Homes. Amb este títol, el primer que es podria pensar és que es tracta d’un llibre d’autoajuda, però després de llegir unes poques pàgines és fàcil adonar-se’n que en realitat es tracta d’un llibre d’autodestrucció: de com el mínim incident pot fer trontollar tot allò que crèiem tindre (i mantindre) i que consideràvem els fonaments sobre els quals es recolzava la nostra vida.
La autora A.M. Homes disecciona con pulso de cirujana, tan precisa como descarnada, la vida de un yuppie obsesionado con la vida sana, con los hábitos correctos, con la conducta adecuada de puertas afuera. Todo chasis. Utiliza la citada disciplina del american way of life para denunciar la pérdida de los valores morales, la vida epidérmica y el olvido de lo que realmente importa, que son los abrazos y las charlas. Pero también los amigos, los donuts glaseados y el perdón”.
2007

2 comentaris:

Maria ha dit...

M'has fet venir ganes de llegir-lo!! Pinta bé!
Aprofito per dir-te que m'agrada com escrius i que trobo que tens molt bon sentit de l'humor!

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Moltes gràcies, Maria, pel comentari i el llibre és molt recomanable, com gairebé tot el que ha escrit la Homes.

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails