dimecres, 23 de juliol del 2008

La Guàrdia Urbana em castiga

He passat el pont de l'1 de maig a Barcelona i he estat víctima de la nova ordenança cínica del tripartit municipal. Era a la plaça Reial i vaig pixar al carrer. Ho reconec: és un comportament gens apropiat i absolutament recriminable però no és just.
I no és just perquè la plaça Reial és plena de pakis que venen alcohol al carrer, plena de guiris que munten jaleo, plena de negres que venen coca d'una qualitat ínfima i, entre tots estos criminals, m'han de pillar a mi.
Si Joan Clos vol cobrar la multa haurà de vindre a València, perquè jo no pense pagar-la.
I això que dissabte de vesprada vaig anar a Gràcia amb els amics i, amb un cubata a la mà, em vaig dedicar a fer un estudi sobre l'Estatut. Aturava la gent que passejava i els preguntava què votaran el dia del referèndum.
Segons el meu estudi l'Estatut obtindrà un sí rotund: 70%.
Maig 2006
Imatge de Santiago a Flickr

2 comentaris:

rogerbcn ha dit...

Sóc fan del teu blog i mai comento pero avui si que no podia estar-me de no comentar...vaig estar a la plaça reial durant 10 anys en un 3er pis. vaig marxar entre altres coses per l'olor a pis que pujava...em sap greu la multa...jo t'hagués llançat una galleda d'aigua com feia...
per cert de quant és una multa per pixar al carrer?
gràcies pel teu blog! moltes vegades em pixo de riure!

Lucrècia de Borja ha dit...

quin vàndal estàs fet!! mira que pixar al carrer... t'hauries d'haver amagat un poc més. Sempre hi ha coses que aprendre de les dones, que per alguna raó anem sempre de 2 en 2 a pixar, encara que siga al carrer. Una pixa i l'altra vigila.

ciber-besets (hui sense glamour, q pixar al carrer no s'ho mereix)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails