dilluns, 7 de juliol del 2008

No sé perdre

Mentre m'emborratxava i em drogava en un dels lloc més fastigosament pijos de València -després d'haver escapat d'una festa encara més pija- tenia lloc a l'inefable Làtex el lliurament de la primera edició dels premis Fotolog de València.

Jo estava nominat en la categoria de Cronista (no sé per què no em van nominar per a la categoria de Fotolog no-marica), i ací comencen els despropòsits: no sé qui m'ha nominat ni perquè, ja que l'organització, amb una falta de transparència digna de qualsevol democràcia africana, ha amagat estes dades. Tampoc sabem quines eren les condicions per a ser nominat en cada categoria ni el número total de vots.

La categoria de Fotolog no-marica em sembla irresponsable: dos dels tres nominats es passen la vida envoltades de mariques, fet que les hauria d'invalidar per a concursar en esta categoria. La categoria Adoréi no l'entenc. Quins són els requisits o els trets que fan que un fotolog siga Adoréi?

I el pitjor de tot és que no he guanyat. No he guanyat i m'ho mereixia, perquè cada vegada que faig un upload pose en risc les meues relacions personals, familiars i professionals.

La vida és tan injusta.


Març 2006

1 comentari:

Albert Medrán ha dit...

per nosaltres sempre seràs el guanyador legítim!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails